FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Kebijakan Privasi

amthing.com (“amthing.com“) Makaryakke www.amthing.com lan bisa uga mbukak situs web liyane. Kebijakan Amthing kanggo ngurmati privasi sampeyan babagan informasi sing bisa dikumpulake nalika ngoperasikake situs web.

Pengunjung Situs Web

Kaya umume operator situs web, amthing.com nglumpukake informasi sing dudu identifikasi pribadi sing biasane disedhiyakake browser web lan server, kayata jinis browser, preferensi basa, situs referensi, lan tanggal lan wektu saben panjaluk pengunjung. Tujuane Amthing kanggo nglumpukake informasi sing dudu pribadi yaiku supaya luwih ngerti carane pengunjung Amthing nggunakake situs web kasebut. Saka wektu ke wektu, amthing.com bisa nerbitake informasi sing ora ngidentifikasi pribadi ing agregat, kayata, kanthi nerbitake laporan tren panggunaan situs web kasebut.

amthing.com uga nglumpukake informasi sing bisa ngidentifikasi pribadi kaya alamat Internet Protocol (IP) kanggo pangguna sing wis mlebu log lan pangguna sing menehi komentar ing blog / situs www.amthing.com. amthing.com mung mbukak alamat IP pangguna lan komentator sing mlebu kanthi kahanan sing padha lan nggunakake informasi identifikasi pribadi kaya sing dijelasake ing ngisor iki, kajaba alamat IP komentar lan alamat email sing katon lan dibukak menyang administrator blog / situs ing endi komentar ditinggalake.

Ngumpulake Informasi Ngenali Pribadi

Pengunjung tartamtu ing situs web Amthing milih berinteraksi karo amthing.com kanthi cara sing mbutuhake amthing.com kanggo nglumpukake informasi sing ngenali pribadi. Jumlah lan jinis informasi sing dikumpulake amthing.com gumantung karo sifat interaksi. Contone, kita njaluk pengunjung sing mlebu ing www.amthing.com supaya menehi jeneng pangguna lan alamat email. Wong sing nindakake transaksi karo amthing.com dijaluk menehi informasi tambahan, kalebu prelu informasi pribadi lan finansial sing dibutuhake kanggo ngolah transaksi kasebut. Ing saben kasus, amthing.com mung nglumpukake informasi kaya sing dibutuhake utawa cocog kanggo nggayuh tujuan interaksi pengunjung karo amthing.com. amthing.com ora nyampekano informasi sing ngenali pribadi liyane kaya sing diterangake ing ngisor iki. Lan pengunjung mesthi nolak menehi informasi sing ngidentifikasi pribadi, kanthi tandha gati supaya bisa nyegah kegiyatan sing gegandhengan karo situs web tartamtu.

Statistik gabungan

amthing.com bisa nglumpukake statistik babagan tumindak para pengunjung ing situs web kasebut. amthing.com bisa nampilake informasi iki menyang publik utawa menehi wong liya. Nanging, amthing.com ora nyampekano informasi sing ngenali pribadi liyane kaya sing diterangake ing ngisor iki.

Perlindhungan Informasi Ngenali Wong Mesthi wae

amthing.com nyampekano informasi sing bisa diidentifikasi pribadi lan ngenali pribadi mung kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi sing (i) kudu ngerti informasi kasebut kanggo ngolah liwat jeneng Amthing utawa nyedhiyakake layanan sing kasedhiya ing situs web Amthing, lan (ii) sing wis setuju ora nyampekano marang wong liya. Sawetara karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi kasebut dununge ana ing njaba negara sampeyan; kanthi nggunakake situs web Amthing, sampeyan idin kanggo ngirim informasi kasebut menyang dheweke. amthing.com ora bakal nyewa utawa adol informasi sing bisa diidentifikasi pribadi lan ngidentifikasi pribadi marang sapa wae. Liyane kanggo karyawan, kontraktor lan organisasi afiliasi, kaya sing diandharake ing ndhuwur, amthing.com nyampekano informasi sing bisa diidentifikasi pribadi lan ngenali pribadi mung kanggo nanggepi subpoena, perintah pengadilan utawa panjaluk pamrentah liyane, utawa nalika amthing.com percaya marang sing apik kapercayan manawa pambocoran kasebut perlu banget kanggo nglindhungi properti utawa hak amthing.com, pihak katelu utawa masarakat umume. Yen sampeyan pangguna pangguna situs web amthing.com lan wis nyediakake alamat email, amthing.com sok-sok ngirim email kanggo ngandhani fitur-fitur anyar, njaluk umpan balik, utawa supaya sampeyan tetep nganyari karo apa sing kedadeyan karo amthing.com lan produk. Yen sampeyan ngirim panjaluk (kayata liwat email utawa liwat salah sawijining mekanisme umpan balik), kita duwe hak nerbitake supaya bisa mbantu njlentrehake utawa nanggapi panjaluk sampeyan utawa mbantu dhukungan marang pangguna liyane. amthing.com njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo nglindhungi akses, panggunaan, ngowahi utawa ngrusak informasi sing bisa diidentifikasi pribadi lan ngenali pribadi.

Cookie

Cookie minangka serangkaian informasi sing disimpen situs web ing komputer pengunjung, lan browser sing disedhiyakake menyang situs web saben pengunjung bali. amthing.com nggunakake cookie kanggo mbantu amthing.com ngenali lan nglacak pengunjung, panggunaan situs web amthing.com, lan pilihan akses situs web. Pengunjung amthing.com sing ora pengin dilebokake cookie ing komputer kudu menehi browser kanggo nolak cookie sadurunge nggunakake situs web Amthing, kanthi kekurangan manawa sawetara fitur situs web Amthing bisa uga ora bisa digunakake kanthi bener tanpa cookie.

Transfer Bisnis

Yen amthing.com, utawa kabeh asile, entuk, utawa yen amthing.com ora bisa entuk bisnis utawa bangkrut, informasi pangguna bakal dadi salah sawijining aset sing ditransfer utawa dipikolehi dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni manawa transfer kasebut bisa uga kedadeyan, lan manawa ana sing entuk amthing.com bisa uga terus nggunakake informasi pribadi kaya sing ditemtokake ing kabijakan iki.

Iklan

Iklan sing ditampilake ing situs web apa wae bisa dikirim menyang pangguna dening mitra pariwara, sing bisa nyetel cookie. Cookie kasebut ngidini server iklan ngenali komputer saben ngirim pariwara online kanggo nyusun informasi babagan sampeyan utawa wong liya sing nggunakake komputer. Informasi iki ngidini jaringan iklan, antara liya, ngirim iklan sing ditargetake sing dipercaya bisa narik kawigaten sampeyan. Kebijakan Privasi iki nyakup panggunaan cookie dening amthing.com lan ora nutupi panggunaan cookie dening pengiklan apa wae.

Pangowahan Kebijakan Privasi

Sanajan umume pangowahan cenderung suntingan, amthing.com bisa uga ngowahi Kebijakan Privasi saka wektu ke wektu, lan miturut kebijaksanaan Amthing. amthing.com nyengkuyung para pengunjung supaya kerep mriksa kaca iki yen ana perubahan Kebijakan Privasi. Yen sampeyan duwe akun www.amthing.com, sampeyan uga bisa nampa tandha sing menehi informasi babagan pangowahan kasebut. Nggunakake situs iki kanthi terus sawise owah-owahan ing Kebijakan Privasi iki bakal dadi panjaluk saka pangowahan kasebut.

Katemtuan Layanan

Syarat lan kahanan ing ngisor iki ngatur kabeh panggunaan situs web www.amthing lan kabeh konten, layanan lan produk sing kasedhiya ing utawa liwat situs web (dijupuk bebarengan, situs web). Situs web kasebut diduweni lan dioperasikake dening amthing ("amthing"). Situs web ditawakake miturut panjaluk sampeyan tanpa modifikasi kabeh syarat lan katemton sing ana ing kene lan kabeh aturan operasi, kabijakan (kalebu, tanpa watesan, Kebijakan Privasi Amthing) lan prosedur sing bisa diterbitake kaping-wektu ing situs iki dening amthing (bebarengan, "Perjanjian").
Waca Prajanjian kasebut kanthi tliti sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web. Kanthi ngakses utawa nggunakake bagean situs web apa wae, sampeyan setuju bakal tundhuk karo syarat lan katetepan perjanjian iki. Yen sampeyan ora setuju karo kabeh syarat lan syarat perjanjian iki, mula sampeyan ora bisa ngakses situs web utawa nggunakake layanan apa wae. Yen syarat lan katemtuan kasebut dianggep ditawakake kanthi ora apik, panrima nyata diwatesi karo syarat kasebut. Situs web mung kasedhiya kanggo wong sing umure paling ora 13 taun.
1. Akun www.amthing lan Situs sampeyan.

Yen sampeyan nggawe blog / situs ing situs web, sampeyan tanggung jawab njaga keamanan akun lan blog, lan sampeyan tanggung jawab kanggo kabeh kegiatan sing kedadeyan ing akun kasebut lan tumindak liyane sing ana gandhengane karo blog kasebut. Sampeyan ora kudu nggambarake utawa menehi tembung kunci ing blog kanthi cara sing mblusukake utawa ora sah, kalebu kanthi cara sing ditrapake kanggo dagang jeneng utawa reputasi wong liya, lan amthing bisa ngganti utawa mbusak katrangan utawa tembung kunci sing dianggep ora sah utawa ora sah, utawa Yen ora, sampeyan bakal nate menehi kabar babagan amung panggunaan blog, akun, utawa pelanggaran keamanan liyane. amthing ora bakal tanggung jawab kanggo tumindak utawa ngilangi Sampeyan, kalebu kerusakan apa wae sing ditindakake amarga tumindak utawa ngilangi tumindak kasebut.
2. Tanggung jawab Kontributor.

Yen sampeyan mbukak blog, komentar ing blog, ngirim materi menyang situs web, ngirim link ing situs web, utawa nggawe (utawa ngidini pihak katelu nggawe) materi sing kasedhiya kanthi nggunakake situs web (materi apa wae, "Konten" ), Sampeyan tanggung jawab tanggung jawab kanggo konten, lan karusakan apa wae, saka Konten kasebut. Yaiku perkara preduli apa Konten sing dimaksud kalebu teks, grafis, file audio, utawa piranti lunak komputer. Kanthi nggawe Konten kasedhiya, sampeyan makili lan njamin yen:
pengunduhan, salinan lan panggunaan Konten ora bakal nglanggar hak kepemilikan, kalebu nanging ora diwatesi karo hak cipta, paten, merek dagang utawa hak rahasia dagang, pihak katelu;
yen perusahaan sampeyan duwe hak properti intelektual sing digawe, sampeyan duwe (i) nampa ijin saka perusahaan sampeyan kanggo ngirim utawa nyedhiyakake Konten, kalebu nanging ora winates kanggo piranti lunak apa wae, utawa (ii) sing dijamin saka perusahaan sampeyan kabeh hak ing utawa menyang Konten;
sampeyan wis netepi kabeh lisensi pihak katelu sing ana gandhengane karo Konten, lan wis nindakake kabeh prekara supaya bisa sukses lulus liwat syarat sing dibutuhake kanggo pangguna pungkasan;
Konten ora ngemot utawa nginstal virus, cacing, malware, jaran Trojan utawa konten sing mbebayani utawa ngrusak;
Konten dudu spam, dudu mesin utawa digawe kanthi acak, lan ora ngemot konten komersial sing ora etis utawa ora dikarepake sing dirancang kanggo nuntun lalu lintas menyang situs pihak katelu utawa ningkatake rangking mesin telusuran situs pihak katelu, utawa kanggo tumindak sing luwih sah (kayata minangka phishing) utawa mislead panampa kanggo sumber bahan (kayata spoofing);
Konten kasebut dudu pornografi, ora ngemot ancaman utawa nuwuhake panganiaya tumrap individu utawa entitas, lan ora nglanggar privasi utawa hak publisitas saka pihak katelu;
blog sampeyan ora diiklanake liwat pesen elektronik sing ora dikarepake kayata tautan spam ing grup berita, dhaptar email, blog lan situs web liyane, lan cara promosi sing ora dikarepake;
blog sampeyan ora dijenengi kanthi cara sing nyasarke para pamaca supaya mikir yen sampeyan minangka wong liya utawa perusahaan. Contone, URL utawa jeneng blog sampeyan dudu jeneng wong liya dudu dhewe utawa perusahaan liyane dudu jeneng sampeyan dhewe; lan
sampeyan duwe, ing kasus Konten sing ngemot kode komputer, dikategorikake kanthi akurat lan / utawa nggambarake jinis, sifat, panggunaan lan efek saka bahan kasebut, apa dijaluk dening amthingor.
Kanthi ngirim Konten menyang amission kanggo dilebokake ing situs web sampeyan, sampeyan menehi lisensi saindenging jagad, bebas royalti, lan non-eksklusif kanggo ngasilake, ngowahi, adaptasi lan nerbitake Konten mung kanggo nampilake, nyebarake lan promosi blog sampeyan . Yen sampeyan mbusak Konten, amthing bakal nggunakake upaya sing cukup kanggo mbusak saka situs web, nanging sampeyan ngakoni manawa cache utawa referensi Konten ora bisa ditindakake langsung.
Tanpa mbatesi perwakilan utawa jaminan kasebut, amthing duwe hak (sanajan dudu kewajiban), miturut kebijaksanaan Amthing (i) nolak utawa mbusak konten apa wae, miturut panemune Amthing, nglanggar kabijakan amthing utawa mbebayani. utawa nolak, utawa (ii) mungkasi utawa nolak akses menyang lan panggunaan situs web menyang individu utawa entitas kanthi alesan apa wae, miturut kebijaksanaan Amthing. amthing ora duwe kewajiban nyedhiyakake pengembalian dana saka jumlah sing wis dibayar sadurunge.
1. Pembayaran lan Pembaruan.
Katemtuan Umum.
Kanthi milih produk utawa layanan, sampeyan setuju kanggo mbayar biaya langganan siji-siji lan / utawa saben wulan utawa taunan (syarat pembayaran tambahan bisa uga kalebu ing komunikasi liyane). Pembayaran langganan bakal dikenani biaya sadurunge mbayar nalika sampeyan mlebu Upgrade lan bakal nutupi panggunaan layanan kasebut sajrone langganan saben wulan utawa taunan kaya sing wis dituduhake. Bayaran ora bisa dibalekake.
Pembaruan Otomatis.
Kajaba sampeyan menehi notifikasi sadurunge pungkasan periode langganan sing ditrapake sing pengin mbatalake langganan, langganan kanthi otomatis bakal dianyarake lan sampeyan menehi wewenang kanggo nglumpukake biaya langganan taunan utawa saben wulan sing ditrapake kanggo langganan kasebut (uga pajak) sing digunakake kertu kredit utawa mekanisme pembayaran liyane sing wis direkam kanggo sampeyan Nganyarke bisa dibatalake kapan wae kanthi ngirim panjaluk sampeyan kanthi tinulis.
2.Warga; Bayaran 

Kanthi ndhaptar akun Layanan sampeyan setuju kanggo mbayar kabeh biaya persiyapan sing ditrapake lan biaya sing terus diulang. Biaya sing ditrapake bakal dikenani tagihan wiwit dina layanan sampeyan wis digawe lan sadurunge nggunakake layanan kasebut. amhere duwe hak kanggo ngowahi syarat lan biaya pambayaran nalika telung puluh (30) dina sadurunge ana notifikasi tinulis. Layanan bisa dibatalake dening sampeyan kapan wae ing telung puluh (30) dina.
Yen layanan sampeyan kalebu akses menyang dhukungan email prioritas. "Dhukungan email" tegese kemampuan kanggo njaluk panjaluk kanggo dhukungan teknis kanthi email kapan wae (kanthi upaya sing cukup kanggo nanggapi sajrone dina kerja) babagan panggunaan Layanan VIP. "Prioritas" tegese dhukungan luwih prioritas tinimbang dhukungan kanggo pangguna layanan www.amthing standar utawa gratis. Kabeh dhukungan bakal diwenehake miturut praktik, prosedur lan kabijakan layanan standar.
3. Tanggung jawab Pengunjung Situs Web.

amthing durung ditinjau, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu piranti lunak komputer, dikirim menyang situs web, lan mulane ora bisa tanggung jawab kanggo konten, panggunaan utawa efek materi kasebut. Kanthi ngoperasikake situs web, amthing ora nuduhake utawa negesake manawa materi kasebut ana ing postingan, utawa manawa materi kasebut akurat, migunani utawa ora mbebayani. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngati-ati supaya perlu kanggo nglindhungi awak dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten sing mbebayani utawa ngrusak liyane. Situs web bisa uga ngemot konten sing nyinggung, ora sopan, utawa nolak, uga konten sing ngemot akurasi teknis, kesalahan tipografi, lan kesalahan liyane. Situs web iki uga ngemot materi sing nglanggar privasi utawa hak publisitas, utawa nglanggar properti intelektual lan hak kepemilikan liyane, pihak katelu, utawa ndownload, nyalin utawa nggunakake sing tundhuk syarat lan katemtuan tambahan, sing kasebut utawa ora kasebut. amthing nolak tanggung jawab kanggo gawe piala sing dienggo pangguna saka pengunjung situs web, utawa saka undhuhan pangunjung konten sing wis dikirim.
4. Konten sing Dikirim ing situs web liyane.

Kita durung mriksa, lan ora bisa maneh, kabeh materi, kalebu piranti lunak komputer, kasedhiya liwat situs web lan kaca web sing ana link www.amthing, lan link kasebut menyang www.amthing. amthing ora duwe kontrol ing situs web lan kaca web sing ora ana gandhengane, lan ora tanggung jawab kanggo konten utawa panggunaan. Kanthi ngubungake menyang situs web utawa kaca web sing ora ana gandhengane, amthing ora nuduhake utawa ora ateges ndhukung situs web utawa kaca web kasebut. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngati-ati supaya perlu kanggo nglindhungi awak dhewe lan sistem komputer saka virus, cacing, jaran Trojan, lan konten sing mbebayani utawa ngrusak liyane. amthing nolak tanggung jawab apa wae sing nyebabake kerusakan saka panggunaan situs web lan kaca web sing ora ana gandhengane.
5. Pelanggaran Hak Cipta lan Kebijakan DMCA.

Amarga aku njaluk wong liya supaya ngajeni hak kekayaan intelektuale, dheweke ngurmati hak kekayaan intelektual wong liya. Yen sampeyan yakin manawa materi sing ana ing utawa digandhengake karo www.amthing nglanggar hak cipta sampeyan, luwih becik sampeyan menehi kabar babagan amthing miturut Kebijakan Hak Cipta Milenium Digital ("DMCA") Amthing. amthing bakal nanggapi kabeh bewara kasebut, kalebu sing dibutuhake utawa sing cocog kanthi mbusak materi sing nglanggar utawa mateni kabeh link menyang materi sing nglanggar. amthing bakal mungkasi akses pengunjung lan panggunaan situs web yen, miturut kahanan sing cocog, pengunjung wis ditemtokake bakal nglanggar hak cipta utawa hak kekayaan intelektual liyane saka amthing utawa liyane. Ing kasus mandap kasebut, amthing ora duwe kewajiban menehi pengembalian dana saka jumlah sing sadurunge wis dibayar.
6. Properti Intelektual.

Perjanjian iki ora bakal ditransfer saka properti, utawa uga properti intelektual pihak katelu, lan kabeh hak, judhul lan kapentingan lan properti kasebut bakal tetep (kaya ing antarane pihak-pihak) mung karo amthing. amthing, www.amthing, logo www.amthing, lan kabeh merek dagang liyane, tandha layanan, grafis lan logo sing digunakake gegayutan karo www.amthing, utawa situs web kasebut minangka merek dagang utawa merek dagang saka amthing utawa lisensi Amthing. Merek dagang, tandha layanan, grafis lan logo liyane sing digunakake gegayutan karo situs web bisa dadi merek dagang saka pihak katelu liyane. Panganggone Situs web ora menehi hak utawa lisensi kanggo ngasilake utawa nggunakake merek dagang barang utawa pihak liya.
7.amthing duwe hak kanggo nampilake pariwara ing blog kajaba sampeyan wis tuku akun tanpa iklan.
8.amthing duwe hak kanggo nampilake tautan atribusi kayata 'Blog ing www.amthing,' panganggit tema, lan atribusi font ing sikil blog utawa toolbar sampeyan.
9. Produk Mitra.

Kanthi ngaktifake produk mitra (eg tema) saka salah sawijining mitra, sampeyan setuju karo syarat layanan mitra kasebut. Sampeyan bisa milih saka istilah layanan kapan wae kanthi de-aktifake produk mitra.
10. Jeneng Nominasi.

Yen sampeyan ndhaptar jeneng domain, nggunakake utawa ngirim jeneng domain sing wis kadaptar sadurunge, sampeyan ngakoni lan setuju manawa panggunaan jeneng domain uga tundhuk karo kabijakan Internet Corporation kanggo Jeneng lan Nomer sing Ditugasake ("ICANN"), kalebu Hak lan Tanggung Jawab Registrasi.
11.ameware duwe hak, miturut kabijakan mandhiri, kanggo ngowahi utawa ngganti bagean apa wae ing Perjanjian iki. Tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa Perjanjian iki kanthi rutin kanggo ngganti. Sampeyan terus nggunakake utawa akses menyang situs web sawise ngirim pangowahan menyang Perjanjian iki minangka idin saka pangowahan kasebut. bisa uga, mbesuk, nawakake layanan lan / utawa fitur anyar liwat situs web (kalebu, ngeculake alat lan sumber daya anyar). Fitur lan / utawa layanan anyar kasebut tundhuk marang syarat lan katetepan Perjanjian iki.
12. apa wae bisa uga mungkasi akses sampeyan menyang kabeh utawa bagean saka situs web kapan wae, kanthi utawa tanpa sebab, kanthi utawa tanpa ana kabar, bakal ditrapake langsung. Yen sampeyan pengin mungkasi Perjanjian iki utawa akun www.amthing (yen sampeyan duwe), sampeyan mung bisa mungkasi nggunakake situs web. Apa wae sing kasebut ing ndhuwur, yen sampeyan duwe akun layanan sing mbayar, akun kasebut mung bisa diilangi yen sampeyan nglanggar Perjanjian iki lan ora bisa ngobati pelanggaran kasebut sajrone telung puluh (30) dina wiwit diwartakake dening Amthing; manawa, amthing bisa mungkasi situs web kanthi cepet minangka bagean saka layanan umum. Kabeh ketentuan ing Perjanjian iki sing miturut sifat kasebut kudu urip mandheg bakal tetep mandheg, kalebu, tanpa watesan, ketentuan kepemilikan, penolakan garansi, ganti rugi lan watesan tanggung jawab.
13. Penafian Garansi.

Situs web diwenehake "kaya". amthing lan para pemasok lan lisensi kanthi iki nolak kabeh jaminan apa wae, nyata utawa ora pati jelas, kalebu, tanpa watesan, jaminan merchantability, fitness kanggo tujuan tartamtu lan ora nglanggar. Ora ana barang utawa panyedhiya lan lisensi, manawa njamin situs web kasebut bebas saka kesalahan utawa akses kasebut bakal terus utawa ora terganggu. Sampeyan ngerti manawa sampeyan ndownload saka, utawa entuk konten utawa layanan liwat, situs web miturut kabijakan lan risiko sampeyan dhewe.
14. Watesan Kewajiban.

Ora ana kedadeyan, utawa panyedhiya utawa lisensine, sing tanggung jawab karo subyek perjanjian iki miturut kontrak, kelalaian, tanggung jawab sing ketat utawa teori legal utawa adil liyane kanggo: (i) karusakan khusus, ora sengaja utawa konsekuensi; (ii) biaya pengadaan kanggo produk utawa layanan pengganti; (iii) kanggo ngganggu panggunaan utawa ilang utawa ngrusak data; utawa (iv) kanggo jumlah sing ngluwihi beya sing sampeyan bayar ing ngisor perjanjian iki sajrone rolas (12) wulan sadurunge sadurunge tumindak. amthing ora duwe tanggung jawab kanggo kegagalan utawa wektu tundha amarga prekara sing ora bisa dikendhaleni. Ing sadurunge ora ditrapake kanggo apa sing dilarang dening ukum sing ditrapake.
15. Perwakilan Umum lan Garansi.

Sampeyan makili lan njamin (i) panggunaan situs web sampeyan bakal cocog karo kabijakan Privasi sing apik, karo Perjanjian iki lan kabeh undang-undang lan peraturan sing berlaku (kalebu tanpa watesan ukum utawa peraturan lokal ing negara, negara, kutha , utawa wilayah pamrentah liyane, babagan tumindak online lan konten sing bisa ditampa, lan kalebu kabeh undang-undang sing ditrapake babagan transmisi data teknis sing diekspor saka Amerika Serikat utawa negara sampeyan manggon) lan (ii) panggunaan situs web sampeyan ora bakal nglanggar utawa nyalahi panggunaan hak kekayaan intelektual pihak katelu.
16. Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan ora duwe gawe piala, kontraktor, lan lisensi, lan direktur, perwira, karyawan lan agen saka lan nglawan apa wae lan kabeh klaim lan biaya, kalebu biaya pengacara, amarga panggunaan saka Situs web, kalebu nanging ora winates kanggo nglanggar Perjanjian iki.
17. Perjanjian iki minangka kesepakatan ing antarane amthing lan sampeyan babagan masalah kasebut, lan mung bisa diowahi kanthi amandemen tinulis sing ditandatangani dening eksekutif amission sing sah, utawa kanthi posting kanthi amatir versi revisi. Kajaba angger-anggering Toret sing ditrapake, yen ana, nyedhiyakake liyane, Perjanjian iki, akses menyang utawa panggunaan situs web bakal diatur dening undang-undang negara bagian California, AS, ora kalebu konflik ketentuan ukum, lan papan sing cocog kanggo ana perselisihan sing ana utawa sing ana gandhengane yaiku pengadilan negeri lan federal sing ana ing San Francisco County, California. Kajaba klaim kanggo relief utawa tuntutan sing cocog babagan hak kekayaan intelektual (sing bisa ditindakake ing pengadilan sing kompeten tanpa ngirim obligasi), perselisihan sing ana miturut Perjanjian iki pungkasane bakal dirampungake miturut Aturan Arbitrasi Komprehensif Judicial Arbitration and Mediation Service, Inc. ("JAMS") dening telung arbitrator sing ditunjuk miturut Aturan kasebut. Arbitrase bakal ditindakake ing San Francisco, California, nganggo basa Inggris lan keputusan arbitrase bisa dileksanakake ing pengadilan. Partai sing ana ing tumindak utawa tumindak kanggo ngetrapake Perjanjian iki bakal entuk biaya lan biaya pengacara. Yen bagean saka Perjanjian iki ora sah utawa ora bisa dileksanakake, bagean kasebut bakal ditegesi nggambarake maksud asli para pihak, lan bagean sing isih ana bakal tetep berlaku lan ditrapake. Pengabaian dening salah sawijine pihak kanthi syarat utawa katemtuan Perjanjian iki utawa ana pelanggaran, ing sawijining kedadeyan, ora bakal ngilangi istilah utawa kondisi kasebut utawa pelanggaran sabanjure. Sampeyan bisa milih hak miturut Undhang-undhang iki menyang pihak sing setuju, lan setuju kanggo tundhuk, syarat lan katemtuane; amthing bisa menehi hak miturut Perjanjian iki tanpa syarat. Perjanjian iki bakal diikat lan bakal entuk manfaat saka pihak, penerus lan tugas sing diidini.

Bali & Mbayarake

Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mesthekake produk sing dikirim menyang pelanggan duwe kualitas apik.
1. Bali & Mbalekno
–Pelanggan kudu ngirim produk bali menyang alamat bali sing wis ditemtokake sing bakal diwenehake liwat email. Pengembalian dana lengkap bakal dilanjutake sawise nampa paket bali.
–Serap warna wis ana amarga efek warna dening monitor PC lan kondisi cahya. Masalah kualitas ora kalebu penyimpangan warna.
–Masalah kualitas bisa ditegesi cacat kualitas sing jelas, ora ngetutake syarat kustomisasi penyimpangan pelanggan lan ukuran saka kriteria ukuran asline uga pangukuran napa ngresiki vprocleaningagency.com.
- Kanggo perselisihan penyimpangan ukuran, wenehi foto ing barang dagangan kanthi dilebokake ing lemah lan pasang ukuran kaset kanggo ngatasi masalah kasebut. Pelanggan ngirim foto menyang service@amthing.com lan www.amthing.com bisa uga duwe personel sing ditunjuk kanggo njupuk perselisihan kasebut lan wangsulan bakal ditawakake sajrone 48 jam (ora kalebu preinan).
–Nalika ngelingi keunikan produk nalika produk ana ing Custom Made. Kita bisa nawakake layanan revisi adhedhasar sarat sampeyan. Bali utawa ijol-ijolan produk ing Custom Made ora ditampa.
–Kita ora tanggung jawab nalika tundha nggunakake produk yen pangolahan Pesenan Custom Made ditundha amarga pengiriman barang tarif pungkasan lan timbul kanthi perselisihan babagan bali barang utawa ijol-ijolan.
–Kita ora nampa panjaluk bali produk sing sampeyan tampa yen produk ora memenuhi syarat pangowahan gaya saka desain produk asli. Kita bakal nuruti syarat sampeyan babagan pangowahan desain asli produk sawise sampeyan mbayar pesenan sing relevan.
–Kita nggawe barang kanthi ngetutake kanthi gaya lan bahan sing ditampilake ing situs, kabeh panjaluk ngasilake kayata ora kaya gambar sing dak pesen, ora marem babagan kualitas lan dudu materi sing dakkarepake lsp., Ora ditampa.
- Yen sampeyan durung puas babagan produk sing ditampa saka kita, hubungi layanan pelanggan sanalika bisa.
Kanggo njaga kepentingan sampeyan dhewe, kita ora nampa bali barang sing sampeyan ora kepenak tanpa Otoritas Bali. Kita ora tanggung jawab kanggo mbalekake dhuwit utawa uga njupuk regejegan babagan produk sawise sampeyan mbalekake barang tanpa Otoritas Bali lan nyebabake paket ilang sajrone bali.
2. Bali & ijol-ijolan
Kanggo nggawe ijol-ijolan, kabeh tas ransel kudu asli, ora siap, kondhisi mati, kanthi kemasan asli utawa sampeyan ora bakal entuk ijol-ijolan. Pertukaran mung bisa ditindakake yen produk kasebut cacat pabrik lan / utawa minangka asil saka kesalahan.
Alesan pertukaran sing ora bisa ditampa yaiku yen pelanggan milih ukuran sing salah / warna sing salah / gaya sing salah / pelanggan ora pengin maneh.
www.amthing.com duwe hak kanggo ngetrapake biaya iki menyang ijol-ijolan! Kita ora bakal nampa bali yen ngirim produk sing bener nanging sampeyan bisa ijolan karo sing dikarepake.
Waca kabijakan kita lan priksa manawa sampeyan milih produk, warna lan ukuran sing bener lan takon babagan produk sadurunge tuku! Sampeyan bisa ngirim email menyang service@amthing.com
Pandhuan kanggo Barang Bali
Sadurunge mbalekake barang, hubungi dhisik kanggo ngrembug masalah sing sampeyan alami. Ing luwih saka 90% kasus, kita bisa ngatasi masalah kasebut, tanpa kudu ngirim apa-apa maneh.
Mangga email nomer pesenan menyang service@amthing.com, Departemen Layanan Pelanggan bakal nawakake kode bali lan alamat bali, uga sawetara instruksi penting.
Nomer pesenan sing dibalekake kudu ditampilake ing njaba kothak sampeyan bali menyang www.amthing.com.
Umume, sampeyan menehi saran supaya bali barang sing salah ing Kantor Pos tinimbang kurir kaya DHL, UPS, kurir kasebut luwih larang tinimbang Kantor Pos.
3. Pembatalan Pesenan
Kepuasan pelanggan penting kanggo kita kabeh. Kita bakal ngirim merchandise sampeyan kanthi cepet. Yen sampeyan ora pengin produk sawise sampeyan mbayar, hubungi kita sajrone 24 jam kanggo pembatalan.
Yen pesenan durung dikirim, kita bisa mbatalake. Nanging, kita ora bakal bisa proses pembatalan yen pesanan sampeyan wis dikirim

Pengiriman & Pengiriman

CATHETAN:
Pilihan Kurir beda-beda gumantung saka saben wektu. Pilihan gumantung banget karo safety paket tinimbang faktor kacepetan.

Kita duwe jaringan logistik kanggo nggawe pilihan sing paling apik kanggo para klien.
Kita ngirim menyang meh kabeh tujuan ing jagad iki. Kita mesthi mriksa kabeh detektor dhuwit palsu kanthi kolibriusa.com lan ngemas barang kanthi bener sadurunge dikirim. Kabeh pesenan dikirim uga

Layanan Kurir EMS Express
DHL, UPS, FEDEX utawa AirMail
UK Transhipment saiki ditawakake kanggo negara-negara UE (pengiriman aman 100%)

Kita kudu ngelingake kabeh pelanggan yen mbutuhake kaya ing ngisor iki kanggo njamin 100% pengiriman menyang sampeyan:

Jeneng Lengkap
Alamat Lengkap nganggo kode pos
Nomer telpon (Iki penting kanggo njamin Kiriman Dijamin)

** Priksa manawa ana sing nampa paket kasebut yen ora ana ing sekitar sampeyan. Kita ora tanggung jawab yen sampeyan ora nampa paket amarga kasunyatane ora ana sing njupuk. Yen sampeyan nolak pangiriman, kita uga ora bakal tanggung jawab ngirim.
** Elinga yen paket dikirim lan isi ing paket dicolong, kita ora bakal tanggung jawab kanggo kasus kasebut. Nanging, kita isih bakal ngrembug babagan pelanggan babagan masalah kasebut. Kanggo kejang khusus, kita bakal ngobrol karo pelanggan kanggo mriksa pengiriman maneh. Matur nuwun!

PROSESING PESANAN

Kabeh pesenan biasane dikirimake saka gudang ing 48 nganti 72 jam sawise nampa pesenan. Yen ana wektu tundha pesenan sampeyan, kita bakal ngabari liwat email. Wektu pangiriman bakal beda-beda miturut lokasi geografis. Kita ora tanggung jawab kanggo tundha pengirim amarga ora duwe kontrol nalika barang dikirim.

WAKTU PENGIRIMAN

EMS Express kanthi Status Pelacakan Online

7-12 dina kerja gumantung saka tujuan lan reresik bea cukai
Pelacakan Online bisa nglacak paket sampeyan kanthi macem-macem tahapan
Kita ora duwe kontrol liwat pangiriman sawise dikirim
Reresik lan telat bea cukai bisa uga ora bisa dihindari nanging ora ana sing kudu kuwatir
EMS Shipping paling cepet lan paling andal

Transmisi Inggris liwat Pelacakan Online EMS

Biasane udakara 7-10 dina saka China menyang Inggris lan 7-10 dina maneh saka Inggris menyang negara sampeyan (adhedhasar EU). Pelacakan pengiriman Royal Royal Mail bakal diterusake karo sampeyan yen pengirim Inggris nganyari karo aku.
Umume gerakan pangiriman yaiku CHINA -> UK -> Negara EU sampeyan
Situs pelacakan Royal Royal UK: http://track.royalmail.com/portal/rm/track?
Cara SAFEST kanggo negara-negara UE kayata Italia, Jerman, Austria, Hongaria lsp.
Kita ora duwe kontrol liwat pangiriman sawise dikirim

Pelacakan Online TNT / UPS / FEDEX
5-12 dina kerja gumantung saka tujuan lan reresik bea cukai
Umume luwih cepet tinimbang EMS Courier
Kita ora duwe kontrol liwat pangiriman sawise dikirim