Produk iki sukses ditambahake menyang kranjang!

Ndeleng Kréta Blanja

Kaos Pasangan King lan Ratu

Katrangan singkat:

Umume, hubungan kita kudu dihargai kanthi macem-macem cara. Nelpon garwa kanthi jeneng lan judhul sing apik banget minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nyebutake lan ngapresiasi katresnan sampeyan.

Ora ana jeneng utawa judhul sing bakal apik banget lan lengkap kaya '' Raja '' lan '' Ratu ''. Judhul kasebut nduweni arti khusus; tembung-tembung kasebut bakal nggawe pasangan sampeyan rumangsa istimewa ing urip sampeyan.

'' Sampeyan Ratu Kula '' ukara prasaja sing ora bisa ditemtokake ing tembung iki.

Kanggo ngecet tembung kasebut, ora ana kanvas sing cocog karo Kaos Pasangan sing Cocog. Busana kaya Kaos, Hoodies, Kaus bisa disesuaikan miturut acara apa wae. Kaos kanthi irah-irahan King lan Ratu bakal dadi hadiah sing paling apik lan apik kanggo pasangan sampeyan.

Ing katalog iki, kita duwe produk sing paling apik lan nyenengake, yaiku Kaos King lan Ratu. Kaos kasebut ora mung nggawe sampeyan apik gayane nanging uga menehi tampilan anyar lan lengkap.

Yen sampeyan bosen karo kaos sederhana lan pengin ngrayakake tresnamu, kaos kasebut kanggo sampeyan. Sampeyan bisa mikir tuku Kaos King lan Ratu kasebut ing rekomendasi.

Informasi Kaos.

  • Ing sak kaos Kaos, sampeyan bakal entuk kaos loro.
  • Siji bagéyan kanggo Ratu, lan siji bakal kanggo Sang Prabu.
  • Sampeyan bakal entuk diskon 14% ing sak paket.
  • Lengan bunder lan separo bakal nggawe sampeyan gaya lan nyaman.

Rincian Desain.

  • Kaos dirancang kanggo nggawe sampeyan rumangsa lan katon kaya Raja lan Ratu.
  • Kaos siji bakal duwe judhul King kanthi mahkota.
  • Kaos liyane bakal kanggo Ratu kanthi mahkota.


SKU: # 001 - Ing Simpenan
USD $49.00 USD $39.00 (% mati)

Detail Produk

Tag Produk

Werna:
Ukuran King:
Ukuran Ratu:






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan