• t shirts
  • sweatshirts
  • hoodie-detail-2
  • sweatshirt-detail-1
  • sweatshirt-detail-2

për ne Urime, ju luajtët vetë

AMTHING është një kompani globale me pakicë në internet. E themeluar në vitin 2010, AMTHING u ka ofruar klientëve një mënyrë të përshtatshme për të blerë një përzgjedhje të gjerë të produkteve të jetesës me çmime tërheqëse përmes www.amthing.com. AMTHING modeli inovativ i biznesit i drejtuar nga të dhënat i lejon vetes të ofrojë produkte të personalizuara, të tilla si bluza çift, në shkallë për marketing, tregtim dhe përmbushje optimale. AMTHING u dhuron produkteve direkt konsumatorëve në të gjithë botën.

 

 

 

  • about4