Produk ieu hasil ditambihan kana karanjang!

Tingali Gorobag Balanja

Kaos oblong Raja sareng Ratu

Pedaran pondok:

Kaseueuran waktos, hubungan urang kedah diapresiasi ku sababaraha cara. Nelepon pasangan anjeun ku nami sareng judul anu pikaresepeun anu béda mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun nganyatakeun sareng ngahargaan cinta anjeun.

Henteu aya nami atanapi judul anu pikaresepeun sareng lengkep salaku '' Raja '' sareng '' Ratu ". Judul-judul ieu ngandung arti khusus pikeun aranjeunna; kecap ieu bakal ngajadikeun salaki anjeun ngarasa istiméwa dina kahirupan anjeun.

'' You are My Queen '' kalimat saderhana anu teu tiasa ditandingkeun dina kecap ieu.

Pikeun cet kecap ieu, henteu kanvas bakal cocog sakumaha kaos oblong cocog. Baju ieu sapertos kaos oblong, Hoodies, Sweatshirts tiasa disaluyukeun numutkeun acara naon waé. Kaos oblong sareng judul King and Queen bakal janten hadiah anu paling pikaresepeun sareng berkesan pikeun pasangan anjeun.

Di dieu dina katalog kami, kami ngagaduhan produk anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun, nyaéta Kaos Raja sareng Ratu. Kaos ieu sanés ngan ukur ngajantenkeun anjeun gaya tapi ogé masihan anjeun tampilan anu énggal sareng lengkep.

Upami anjeun bosen kaos oblong anu sederhana sareng hoyong ngagungkeun cinta anjeun, maka kaos ieu kanggo anjeun. Anjeun tiasa nimbangkeun ngagaleuh kaos King sareng Ratu ieu dina rekomendasi kami.

Émbaran kaos oblong.

  • Dina hiji bungkus kaos oblong, anjeun bakal kénging dua kaos oblong.
  • Hiji sapotong bakal kanggo Ratu, sareng hiji kanggo Raja.
  • Anjeun bakal kéngingkeun diskon 14% dina hiji bungkus.
  • Hem buleud sareng satengah leungeun baju bakal ngajantenkeun anjeun gaya sareng nyaman.

Rincian Desain.

  • Kaos oblong dirancang pikeun ngajantenkeun anjeun raos sareng katingali siga Raja sareng Ratu.
  • Hiji kaos oblong bakal ngagaduhan gelar King sareng makuta.
  • Kaos oblong anu sanésna kanggo Ratu anu nganggo makuta.


SKU: # 001 - Aya sasayogian
USD $49.00 USD $39.00 (% pareum)

Detil Produk

Tanda Produk

Warna:
Ukuran Raja:
Ukuran Ratu:






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali